Cruise i Karibia 2018-19

 

Hvite strender, eksotiske øyer, vaiende palmer og turkist hav så langt du ser. Karibia er det nærmeste man kommer paradis på jord.

​​De 7.000 øyene som utgjør Karibia og danner grensen mellom Atlanterhavet og Det karibiske hav varierer i både natur og kultur, men generelt er man garantert en solfylt og eksotisk opplevelse med barnevennlige destinasjoner om man reiser hit.

Nyttig informasjon om cruise i Karibia


Sesong og klima

​I vinterhalvåret (fra desember til april) er klimaet i Karibia stabilt og fint. Du får garantert sol og sannsynligheten for regn og uvær er veldig liten. Sommeren i Karibia kan være veldig varm, og temperaturene i juli - august ligger ofte på godt over 30 grader, men det varierer en del fra øy til øy.

Den offisielle storm-/orkansesongen går fra juni til november. Da er det større fare for å møte på uvær, orkaner og større nedbørsmengder. De mest utsatte månedene er normalt fra august til oktober. Det hender at rederiene må legge om seilingsrutene for å unngå dårlig vær.
 

Priser, pakketurer og fly

​De mest attraktive periodene for cruise i Karibia blant amerikanerne er jul og nyttår, samt påske og sommer, og prisene er ofte høyest i disse periodene. Ønsker du å reise i høysesongen og skoleferien lønner det seg å være tidlig ute, da mange barnefamilier er avhengige av fri fra skole og planlegger i god tid.

Ønsker du fly og hotell inkludert? Vi tilbyr reiser med hotellovernatting og fly for alle våre cruise (på forespørsel). Vi kan tilby flere temareiser med alt fra bryllupsreise eller jubileumscruisedykkingmat og vin, sport og trening eller familieaktiviteter. Vi hjelper også gjerne deg og familien eller vennegjengen med å skreddersy en pakkereise etter deres ønsker. Svært populært for familier på cruise er pakkereiser som inkluderer tur til Orlando fornøyelsespark. Våre cruisespesialister sitter klare for å finne en tur som passer deg.

Les om cruise med barn og anbefalte familierederier her.


Anbefalte cruisereiser i Karibia

​I Karibia står sol, vann og strand i fokus. Men Karibia kan også by på historie, kultur og på enkelte av øyene også shopping. De fleste cruisene starter i Miami eller Fort Lauderdale, men vi kan også tilby cruise fra San Juan (Puerto Rico), Bridgetown (Barbados), New York, St.Thomas, Guadeloupe, New Orleans, Tampa og Orlando (Port Canaveral, Florida)

Cruise i vestlige Karibia - Store byer og variert tilbud:
Cruisene som går i vestlige Karibia starter gjerne i Florida (Miami, Fort Lauderdale eller fra Port Canaveral, Orlando), Texas eller Louisiana. Reiserutene inkluderer bl.a. Mexico, Belize, Jamaica, Key West, Grand Cayman, Haiti og Honduras. Noen av havnene er på fastlandet - som i Mexico, Belize og Honduras, eller i større byer som for eksempel på Jamaica - og dette gjør at man kan velge mellom mer varierte utflukter.

Østlige Karibia - Hvite strender, shopping og korte seilinger:
​Florida (Miami, Fort Lauderdale og Port Canaveral, Orlando) og New York er gjerne utgangspunktene for cruise i det østlige Karibia. De vanligste destinasjonene her er Bahamas, St. Thomas, St. Maarten, San Juan (Puerto Rico) og Haiti, men flere seilinger går også innom St. Kitts, Tortola, Den dominikanske republikk og Turks & Caicos. Øyene ligger ganske nærme hverandre, så man får ofte mye tid i land - og dermed mer tid til å innta de forlokkende strendene eller shoppe. Utflukter på disse øyene inkluderer sightseeingturer samt strand- og vannaktiviteter.

Sørlige Karibia - Mange reisemål og stor varisasjon:
Cruisene i sørlige Karibia inkluderer ofte flere havner og tilbyr mest mangfold. Seilingene er typisk 7-12 netter og starter gjerne i Florida (Miami, Fort Lauderdale eller fra Port Canaveral, Orlando), San Juan (Puerto Rico) eller New York. Havner som ofte inkluderes på denne ruten er Aruba, Curacao, Bonaire, Barbados, St. Lucia og Antigua, i tillegg til St. Thomas og St. Maarten.


Cruise med barn

I Karibia finner du vakker og variert natur med nydelige strender og aktiviteter som passer for deg som ønsker å dra på tur med barn. Du er garantert varmt vær og sol når vinteren kommer til Norge.
Har du små barn, kan noen av seilingsdagene oppleves som litt lange. Et godt tips er derfor å finne turer der avstanden mellom havnene er relativt korte og velge familiecruise som er tilpasset barnefamilier. På en annen side har familierederiene skreddersydde aktiviteter for barn i alle aldre, så en sjødag fra tid til annen kan ofte være like interessant for de yngste, som en dag på land.

Rederier som Disney Cruise LineRoyal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Costa Cruises og MSC Cruises har spesialisert seg på cruise for barnefamilier. Rederiene har cruise i Karibia som inkluderer alt fra barneklubber, barnepass, aktiviteter samt reisemål som passer for alle aldre.

Les om cruise med barn og anbefalte familierederier her. 

 


 

© CRUISEHOST Solutions V4.922