Gruppereise m/cruise til Cuba med Azamara 2018

Reisemål
Cuba
Avreisested
Oslo
Pris per pers.
41.440,-
Varighet
12 dager
Avreise fra
23-11-2018
Avreise til
23-11-2018
Overnattingstype
Lugar (Spesifisert)
Transportmiddel
Fly

Gruppereise m/cruise til Cuba med Azamara 2018

Gruppereise med Azamara Journey til Cuba høsten 2018 
inkl. flyreiser, hotell i Miami, tips og vertskap fra Cruise.no

 

KONTAKT VÅR ELISABETH FOR MER INFORMASJON: 67 43 02 00 / elisabeth@cruise.no
 
 

Cuba cruise

cruise Cuba azamara gruppereise Cruise.no


LAST NED PDF OM SEILINGEN HER


KONTAKT VÅR ELISABETH FOR MER INFORMASJON OM REISEN: 
​67 43 02 00 / elisabeth@cruise.no

 
Prisene er fra-priser, gjelder per person i delt dobbeltlugar og er basert på valutakurs, kapasitet og priser per 03.01.18. Endringer kan forekomme raskt og uten varsel. Kontakt oss for tilbud til dagens pris. Singelpriser oppgis på forespørsel. 

 


Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises er søsterselskap av Celebrity Cruises og under samme eierselskap som Royal Caribbean International. Azamara Club Cruises har to skip i sin flåte; Azamara Journey og Azamara Quest, som hver tar i underkant av 700 passasjerer. Skipene er klassifisert mellom premium- og luksussegmentet og er innredet i en klassisk stil med trepanel og marmor.

Personlig service og førsteklasses mat er i fokus. Atmosfæren om bord er elegant og kultivert, men likevel avslappet og uformell. Det finnes ingen formelle kleskoder som krever smoking og gallakjole, her kler man seg slik man ønsker. Service er gjennomgående høy i alle ledd - fra du kommer om bord til cruisets slutt. Her er det én ansatt per to gjester, og tips til personalet er selvfølgelig inkludert i cruisets pris.

Azamara anbefales hovedsakelig for gjester over 40 år som er erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på service, god mat og vin, og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser fremfor aktiviteter og underholdning. Cruisene kan fint anbefales til yngre par med samme fokus som over og som tiltrekkes av den rolige atmosfæren om bord. Azamara er perfekt for de søker en personlig, intim og maritim cruiseopplevelse.

Skipene renovert i 2016:
Både Azamara Quest og Azamara Journey ble i 2016 gjennomgående renovert og modernisert i 2016. Azamara Journey ble oppgradert i januar (på Bahamas) mens Quest ble renovert i april samme år (i Singapore). Les mer om renoveringen av Azamara Journey her.

Nyttig informasjon:

 
 Ring 67 43 02 00 (9-16 alle hverdager)
eller 
SEND FORESPØRSEL

 

Prisene er pakkepriser og gjelder ved bestilling hos Cruise.no. Prisene inkluderer tips, flyreiser, hotellovernatting i Miami, cruise, helpensjon og utvalgte drikkevarer. Prisene kan endres når som helst og uten varsel. Forbehold om feil samt endringer i seilingsrute, priser, kapasitet og/eller valutakurs fram til bestilling. Vennligst kontakt oss for tilbud til dagens pris. 

 

© CRUISEHOST Solutions V4.928