Costa Cruises

 

Cruising Italian Style


Costa Cruises er Europas ledende cruiserederi med mer enn 60 års erfaring. Costa har base i Italia og alle skipene seiler under italiensk flagg. Rederiet har markedets største cruiseflåte i Middelhavet og seiler der året rundt.

 
  • Antall skip: 14, inkl. nye Costa Venezia og Costa Smeralda som begge sjøsettes i 2019 (+ 3 skip som seiler i Asia; Costa Atlantica, Costa Fortuna og Costa Serena)
  • Destinasjoner: Nord-Europa, Karibia, Sør-Amerika, Sør-Afrika, Middelhavet, Asia, De forente arabiske emirater, Rødehavet, Det indiske hav og verdenscruise

Les reisebrev fra Costa Serena her.

Les sammendrag av Costa Cruises Sustainability Report 2015 her.

Costa Cruises har bestil to nye skip. Les pressemeldingen fra 05.04.16 her (PDF).

Les om Costa Cruises' drikkepakker (priser gjelder fra 25.02.17).

 
 

 

Mer om rederiet

Costa Cruises skiller seg fra de fleste andre rederier i deres klasse med sin utpregede sydeuropeiske atmosfære. Rederiet seiler under mottoet ”Cruising Italian Style”, og det italienske kjøkken og livlig atmosfære kjennetegner rederiet. Interiøret om bord på de nyere skipene er en blanding av klassisk italiensk og internasjonal design med sterke farger. De eldre skipene er mer individuelt innredet.

Costa Cruises satser stort på familier og er et svært barnevennlig rederi. Det finnes underholdningstilbud og aktiviteter for barn og ungdom mellom 3 og 17 år. Underholdningen er gratis og organiseres i ulike alderskategorier. Med faste lave priser for barn opptil 18 år er dette et prisgunstig alternativ for barnefamilier. I sommerhalvåret og i skoleferiene vil det derfor være mange barnefamilier på Costas skip.

Les "Carnival Sustainability Report 2016" her.

Underholdningen på kveldstid er variert med oppsetninger i teateret samt show og musikk i salonger og barer. Klesstilen er uformell, men de fleste passasjerene kler seg pent på kveldstid.

Rederiet henvender seg til mange nasjonaliteter og det snakkes hele fem språk om bord; engelsk, italiensk, fransk, tysk og spansk. De fleste passasjerene er sydeuropeiske, men det finnes også mange andre europeere inkludert et økende antall skandinaver om bord.
 

Mer inkludert i prisen fra juli 2017

På cruise med avreise f.o.m. 1. april 2018 (gjelder ved bestilling f.o.m. 10. juli 2017) inngår tips til personalet i prisen med Costa Cruises - gjelder alle lugarkategorier (også Basic-lugarer). Hvis man bestiller en Total Comfort-lugar er i tillegg internettpakke (250 MB per person per cruise) og drikkepakke inkludert i prisen (drikkepakken "Pranzo & Cena" er inkludert i prisen ved bestilling av en Classic-lugar, mens drikkepakken "Più Gusto" inngår ved valg av en Premium-lugar). Dersom man bestiller en Deluxe-lugar inngår både tips til personalet, internettpakke (250 MB per person per cruise) og drikkepakken "Intenditore". Den nye prisstrukturen gjelder ikke verdenscruise/tilhørende segmenter. Kontakt oss for mer informasjon om Costas nye prisstruktur. 

Costa Cruises anbefales for par i alle aldre, de som reiser alene og barnefamilier som ønsker en livlig atmosfære med høyt aktivitetsnivå og høyt tempo, samt de som setter pris på søreuropeisk atmosfære og italiensk mat.
© CRUISEHOST Solutions V4.918