Azamara Journey

 
  • Tonnasje: 30 277

  • Lengde: 180 meter

  • Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)

  • Mannskap: 408

  • Byggår/Renovert: 2000/2007/2016

  • Registreringsland: Malta

 
 
Azamara Journey ble bygget for Renaissance Cruises som "R Six" i 2000. I 2003 ble skipet chartret av Pullmantour Cruises og seilte under navnet "Blue Star". I 2005 ble hun døpt "Blue Dream" og året etter ble hun kjøpt opp av Pullmantour Cruises. I 2007 ble hun et Azamara-skip og det nye navnet ble "Azamara Journey".

Om bord kan du velge mellom å spise i skipets hovedrestaurant, i buffétrestauranten eller i en av de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Her er det ingen faste bordsettinger og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner er inkludert i cruisets pris til lunsj og middag. Alkoholfrie drikkevarer er også inkludert gjennom hele cruiset.

Om kvelden er det et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show. Du kan prøve lykken på kasinoet eller slappe av i en av barene. På dagtid holdes foredrag om ulike temaer og det arrangeres kurs. Skipet har også et flott spa med et variert behandlingstilbud. Det finnes også treningsstudio, basseng og boblebad om bord.

Skipene ble renovert i 2016
Både Azamara Quest og Azamara Journey ble gjennomgående renovert og modernisert i 2016. Azamara Journey ble oppgradert i januar (på Bahamas) mens Quest ble renovert i april (i Singapore). Les mer om renoveringen her.

Les om suitene om bord Azamara Journey her (2015).

Se dekksplan for Azamara Journey her.

Søk & bestill cruise med Azamara Journey her.

 

 

© CRUISEHOST Solutions V4.924