Azamara Club Cruises

 

You’ll love where we take you

 

   
Azamara Club Cruises er søsterselskap av Celebrity Cruises og under samme eierselskap som Royal Caribbean International. Azamara Club Cruises har to skip i sin flåte; Azamara Journey og Azamara Quest, som hver tar i underkant av 700 passasjerer. Skipene er klassifisert mellom premium- og luksussegmentet og er innredet i klassisk stil med trepanel og marmor. 

Et tredje Azamara-skip i 2018


I september 2017 annonserte Azamara Club Cruises at de har kjøpt P&O Cruises-skipet "Adonia". Fra våren 2018 vil skipet tilhøre Azamaras flåte og seile under navnet "Azamara Pursuit". Les mer om Azamara Pursuit i rederiets pressemelding her. 

Mer informasjon om oppkjøpet av Adonia finner du på Travel Weeklys nettsider her .


Skipene ble renovert i 2016


Både Azamara Quest og Azamara Journey ble gjennomgående renovert og modernisert i 2016. Azamara Journey ble oppgradert i januar (på Bahamas) mens Quest ble renovert i april (i Singapore).  Les mer om renoveringen her.
  • Antall skip: 2 ("Azamara Pursuit" kommer i 2018)
  • Destinasjoner: Middelhavet, Nord- og Vest-Europa, Sør-Amerika, Karibia og Asia

Les reisebrev med Azamara Quest her.

Les om suitene om bord på Azamaras skip (engelsk tekst).

Les om Azamaras drikkepakker her.

  

Mer om rederiet

Om bord på Azamaras skip står personlig service og førsteklasses mat i fokus. Atmosfæren er elegant og kultivert, men likevel avslappet og uformell. Det finnes ingen formelle kleskoder som krever smoking og gallakjole, her kler man seg slik man ønsker. Service er gjennomgående høy i alle ledd - fra du kommer om bord til cruisets slutt. Her er det én ansatt per to gjester, og tips til personalet er selvfølgelig inkludert i cruisets pris.

Azamara anbefales hovedsakelig for gjester over 40 år som er erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på service, god mat og vin, og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser fremfor aktiviteter og underholdning.
Cruisene kan fint anbefales til yngre par med samme fokus som over og som tiltrekkes av den rolige atmosfæren om bord. Azamara er perfekt for de søker en personlig, intim og maritim cruiseopplevelse.

Cruisene varierer en hel del i pris avhengig av sesong og seilingsruter, men generelt sett så får man veldig mye for pengene.

  

© CRUISEHOST Solutions V4.924